2012. augusztus 5., vasárnap

A2011/2012-es nevelés év eseményei: TAVASZ

Márciusban a Micimackó csoport előadta Móra Ferenc: A didergő király című verses meséjét a csoportot vezető óvónők, Gazsiné Takács Éva és Bóta Mizsei Ilona segítségével.

A mesét elovashatják itt.

Áprilisban megkezdődtek az óvoda felújítási munkálatai. Szorgos mesteremberek érkeztek, hogy kicseréljék a nyílászárókat, szigeteljék a külső homlokzatot, kifessék a belső helységeket. Vége a szürkeségnek, mostantól sárgán ragyog az óvoda a Fő utca fákkal körbezárt udvarán!

A felújítás ideje alatt a legkisebbeket az IKSZT Biztos Kezdet Klubjában helyeztük el, a két középső csoport a Faluházba járt, csak a nagycsoport maradt itt az óvoda épületében. Ezúton is köszönjük a felsorolt intézményeknek, hogy helyet adtak gyermekeinknek, s a szülőknek, hogy rugalmasan kezelték a változó napirendet.
Íme, megújult óvodánk:
Természetesen a nagy munkálatok közepette sem feledkeztünk meg jeles napjainkról, így április 11-én mi is megünnepeltük a Költészet napját a Közösségi Házban. Ebben segítségünkre volt Szöllősiné Pintér Krisztina, aki megzenésített verseket énekelt a gyerekeknek.


Május első jelentős ünnepe természetesen az anyák napja. Minden csoportban kedves műsorral köszöntötték az édesanyákat a kisgyerekek. A Katicában például így:


És elérkezett a búcsúzás ideje is: megújult környezetben került sor a nagycsoport gyermekek évzáró ünnepségére, melyre lelkes szülők díszbe öltöztették az óvoda udvarát, a gyerekek pedig versekkel, néptánccal tűzdelt különleges műsorral örvendeztették meg szüleiket, hozzátartozóikat és az óvónőket is. Felkészítőik a nagycsoport óvó nénik, Gazsiné Takács Éva és Bóta Mizsei Ilona voltak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

  A Föld napja programjai 2024. április 22., hétfő Ezen a napon öltözzünk zöldbe!